Livrarea comenzile plasate se realizeaza prin intermediul serviciul de curierat rapid oferit de Cargus la adresa indicata de tine la momentul plasarea comenzii, oriunde in Romania, fara costuri suplimentare.

Pentru comenzile a caror valoare (fara cost de transport) depaseste 300 lei, costul de transport este GRATUIT.
Pentru comenzile a caror valoare este mai mica de 300 lei, costul transportului este de 19 lei.

Piese3D.ro depune toate eforturile pentru a procesa si expedia comenzile tale in cel mai scurt timp, de obicei predarea coletului catre curier in vederea expedierii efectuandu-se in aceeasi zi pentru comenzile plasate pana la ora 11:30 (de luni pana vineri). Comenzile plasate in weekend sau in timpul sarbatorilor legale, vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare.

Coletul va ajunge la tine in termen de aproximativ 1-2 zile lucratoare de la momentul expedierii, existand posibilitatea intarzierilor in cazul unor evenimente neprevazute, in zilele de sarbatoare legala, weekend-uri, sau in perioare cu un volum foarte mare de comenzi. Nu garantam acest termen si nu isi asumam financiar nici o intarziere, indiferent de cauza.

Ai obligatia sa verifici integritatea ambalajului produselor si existenta unor desfaceri neautorizate in prezenta curierului, astfel incat, daca constata orice neregularitati cu privier la produsele livrate, ai dreptul de a refuza preluarea acestora. Odata acceptata coletului prin semnarea fara obiectiuni a documentului de livrare de catre tine, se va considera ca produsele au fost livrate in bune conditii din punct de vedere cantitativ si calitativ, iar orice reclamatie ulterioara cu privire la viciile aparente ale produselor nu va putea fi luata in considerare.

Boxed:

Sticky Add To Cart